Räcker föräldrapenningen till nya vinterdäck?

För många innebär föräldraledigheten att man får en lägre disponibel inkomst jämfört med den tidigare lönen. Därför kan det kanske vara på sin plats med ett spartips och nu är det högsäsong för vinterdäck. Så hur hittar man vinterdäck billigt? Vårt bästa tips är att använda sig av nätet. Att köpa på nätet är generellt sett billigare än att handla via fysiska butiker då en webshop generellt sett kan hålla lägre kostnader. Att köpa vinterdäck online är inget undantag.

Både billigt och tryggt att köpa vinterdäck på nätet

billiga vinterdäck

Köp billiga vinterdäck via nätet

Det kan finnas en oro över att man köper däck som inte passar bilen när man köper däck online. Däckhandlarna online har tagit fasta på detta och erbjuder därför en däcksökning utifrån bilens registreringsnummer. Det enda man behöver göra är därför att knappa in bilens registreringsnummer så får man förslag på passande däck och kan sedan filtrera sökresultatet på pris, märke osv. Enklare kan det knappast bli och de flesta däckhandlare online erbjuder även att skicka ut däcken till en däckverkstad i närheten. Sedan är det bara att åka åka dit och få däcken skiftade, detta brukar dock kosta extra.

Så om föräldrapenningen är din enda inkomst och du inte vill betala i onödan för dina nya vinterdäck så är vår rekommendation att köpa dessa på nätet. Du kan läsa mer om detta på http://billigavinterdack.se/.